Coaching executiv

Filmulețul de mai jos ilustrează într-un mod simplu și amuzant ideea de bază a coaching-ului – a-l susține pe celălalt să-și găsească propriile răspunsuri și resurse pentru a depăși un obstacol sau a lua o decizie.

Mi-am obținut certificarea ca și coach cu Sir John Whitmore (Performance International) și Sally Jackson și Jan Versteeg (JS- International). Am o experiență de peste 2500 de ore de coaching și sunt acreditată de Federația Internațională de Coaching la nivelul PCC (Professional Certified Coach). De asemenea, sunt acreditată ca Master Practitioner NLP, Time Line Therapy și Hipnoterapie de către American Board of NLP. Coaching-ul pe care îl practic se numește “Coaching transformațional” și implică o abordare complexă, care trece dincolo de a susține clientul în atingerea unor obiective punctuale și își propune să faciliteze un proces de transformare personală profundă.

Clienții mei sunt, în marea lor majoritate, manageri în companii multinaționale. Cred că misiunea mea ca și coach să deschid uși către autocunoaștere pentru cei cu care lucrez și mă simt mândră ori de câte ori am ocazia să însoțesc un client pe drumul evoluției sale și pot fi martora schimbărilor pozitive pe care, prin coaching, oamenii le aduc în viețile lor.

Pentru mai multe informații despre coaching, putem sta de vorbă.