2 feb 2019: “Imaginația Activă și intenții pentru Anul Nou”

life story 

Data: Sâmbătă, 2 Februarie 2019, între orele 9:30 și 12:30

Anul Nou reprezintă mereu o invitație la reflecție. Mulți dintre noi încep anul plini de entuziasm, cu o listă întreagă de obiective de bifat pentru următoarele 12 luni – realizări pe care ni le propunem, obiceiuri pe care vrem să le schimbăm. De foarte multe ori, energia asta se pierde imediat după Sărbători, când revenim la vechea rutină.

Există însă o alternativă la clasicele “obiective” – intențiile. Diferența nu este doar una semantică. Obiectivele sunt despre ce am vrea să facem, intențiile despre cine ne dorim să fim. De foarte multe ori, intențiile corect stabilite se materializează mult mai ușor și eficient decât obiectivele.

În acest workshop de început de an vom explora tehnici de setare a intențiilor folosind concepte din Time Line Therapy și Imaginație Activă. Vom învăța cum ne putem folosi imaginația pentru a crea o viziune despre cine am vrea să fim și ce ne dorim să construim în anul care vine.

Vor fi câteva ore într-o atmosferă relaxată, despre și pentru suflet, dar și despre minte și resursele ei extraordinare, pe care le putem folosi înțelept și creativ pentru a păși în direcția visurilor noastre. Mai exact, vom discuta despre:

  • Intenții versus obiective – care sunt diferențele și de ce contează
  • Cele mai frecvente greșeli în stabilirea obiectivelor personale
  • Ce sunt Imaginația Activă și Time Line Therapy și care este legătura dintre ele?
  • Stabilirea intențiilor  – pași
  • Exercițiu individual de setare de intenții pentru 2019

Contribuția pentru workshop este 200 RON, iar locația este sediul Mind Learners, în zona Domenii. Voi trimite adresa exactă pe mail celor care se vor înscrie. Vă rog includeți datele voastre pentru factură în mailul de înscriere (date complete de CI pentru persoane fizice sau de firmă pentru PJ).


ÎNSCRIERI

Pentru înscrieri, îmi puteți scrie la alis.anagnostakis@mindlearners.ro.