Sâmbătă, 16 feb 2019: “Sabotorii și Înțeleptul Interior”

Data: Sâmbătă, 16 februarie 2019 (între orele 9:30 și 12:30)

Deseori în viețile noastre simțim o prăpastie între ceea ce știm teoretic că am vrea sau putea să facem și ceea ce reușim practic să realizăm. Cu toții am avut senzația că uneori ceva din interiorul nostru ne sabotează, însă n-am știut poate nici să identificăm ce anume, nici să gestionăm aceste mecanisme de sabotaj. În acest workshop de trei ore vom explora conceptul de “inteligență pozitivă” – creat de coach-ul executiv și autorul Shirzad Chamine. “Inteligența pozitivă” este acea capacitate pe care oricine și-o poate dezvolta de a conștientiza și lucra cu sabotorii interiori.

Împreună vom explora care sunt posibile tipare sabotoare, cum apar ele și ce resurse interioare avem de a le gestiona constructiv. Ne vom întâlni cu perfecționismul, hiper – competitivitatea, nevoia de a face pe plac celorlalți și alte mecanisme care, neconștientizate, ne pot limita în drumul spre obiectivele noastre de viață și de creștere personală. Vom explora ce este și cum poate fi dezvoltat “înțeleptul interior” – acea parte a minții noastre capabilă să privească detașat și să acționeze echilibrat în cele mai dificile situații. Vom descoperi cum putem crea parteneriate între “înțelept” și “sabotori”.

Workshop-ul este construit utilizând cele mai noi concepte din neuroștiință și psihologie pozitivă, cu misiunea de a susține participanții să facă încă un pas spre o viață mai echilibrată și mai conștientă și spre o relație mai armonioasă cu propria persoană și cu cei din jur.

Contribuția pentru workshop este 200 RON, iar locația este sediul Mind Learners, în zona Domenii. Voi trimite adresa exactă pe mail celor care se vor înscrie. Vă rog includeți datele voastre pentru factură în mailul de înscriere (date complete de CI pentru persoane fizice sau de firmă pentru PJ).


ÎNSCRIERI

Pentru înscrieri, îmi puteți scrie la alis.anagnostakis@mindlearners.ro.