Școala de coaching

mind learners-22

În cei peste 10 ani de când fac training și coaching, și mai ales de când am creat Mind Learners, am ajuns să cred că nimeni nu este prea mic pentru a schimba lumea. Pentru că lumea se schimbă om cu om. Am înțeles că fiecare om care se transformă pe sine poate la rândul său atinge viețile a nenumărați alți oameni cu care vine în contact și am avut privilegiul să fiu de multe ori martora unor asemenea transformări.

În 2015 am decis să pun laolaltă tot ce am învățat eu vreodată despre dezvoltarea umană și să creez un cadru în care oamenii care simt că au o contribuție de adus, că au o misiune din a schimba în bine viețile celor din jur, să poată dobândi încrederea și cunoștințele pentru a-și pune în practică chemarea. Prima grupă din program a absolvit în iunie 2015, iar călătoria lor a fost memorabilă. În 2018 am ajuns la a șasea grupă de absolvenți și s-a creat deja o comunitate de oameni care duc mai departe lecțiile învățate împreună și care au creat apoi prietenii extraordinare, proiecte noi și inițiative comune, la care puteam doar să visez când am gândit Școala.

Misiunea Programului de Coaching Transformațional Mind Learners este să pregătească coachi excepționali, care vor deveni capabili să genereze transformări profunde în organizațiile pentru care vor lucra și pentru clienții pe care îi vor servi. Am pus în acest program tot ce sunt eu ca și coach și toată experiența pe care am dobândit-o de la mentorii mei și de la zecile de clienți care mi-au acordat încrederea de a le fi însoțitor pe drumul dezvoltării lor. Am bucuria să am alături de mine în acest proiect de suflet câțiva prieteni, profesioniști care cred, ca și mine, că un coach este acela care poate face altora un cadou fără preț – capacitatea de a fi de nedezamăgit.

Vom selecta în program persoane profund motivate nu doar să facă coaching, ci să fie coachi dedicați, plini de compasiune și impecabil pregătiți. Participanții noștri sunt manageri sau profesioniști seniori, care au maturitatea și motivația să ducă mai departe cunoștințele pe care le vor dobândi și să devină agenți ai schimbării în lumea din jurul lor.

Convingerea noastră este că nu poți genera schimbare dacă tu însuți nu ai trecut prin ea. De aceea, programul va pune un accent deosebit pe auto-cunoaștere și conștientizare. Vom oferi coaching și mentoring individual fiecărui participant, în plus față de feedback-ul și mentoring-ul pe care îl vor primi în cadrul cursului. În acest fel ne vom asigura că toți coachii noștri vor fi avut, înainte de toate, experiențe transformaționale ca și “coachee”.

Programul, care respectă toate rigorile Federației Internaționale de Coaching și este acreditat ACSTH, are o structură unică, construită în jurul a trei piloni – Minte, Inimă, Spirit. Va fi o combinație originală de concepte din neuroștiință, psihologie și coaching transpersonal, ce va oferi participanților o înțelegere deopotrivă profundă și cuprinzătoare asupra a ceea ce poate fi coachingul.

Intrând în acest program intensiv de 4 luni, 130 de ore de training și mentoring live și peste 160 de ore de studiu în total, fiecare participant pășește într-o călătorie fascinantă și plină de provocări prin complexitatea transformării umane. La final, fiecare proaspăt coach își va fi identificat și formulat viziunea sa unică despre coaching și va fi susținut să o pună în practică.

Având în vedere gradul mare de angajament pe care îl presupune participarea, grupa va avea maxim 12 participanți. Voi avea o discuție de admitere cu fiecare potențial participant pentru a stabili motivația lor de a face parte din program și compatibilitatea cu grupul și cu viziunea proiectului.

Puteți găsi agenda detaliată și alte informații despre admitere aici.  Pentru înscriere la discuția de admitere îmi puteți trimite un mail la alis.anagnostakis@mindlearners.ro